Acte firma sector 6

Tot ce este necesar pentru infiintarea unui SRL, PFA sau SA

Vreti sa demarati procedura juridica pentru a infiinta un SRL sau un SA? Te putem ajuta cu intocmirea actelor pentru firma in sector 6. Dispunem de multi ani de experienta in domeniu si stim exact care sunt procedura si etapele necesare pentru a intocmi adecvat dosarul cu acte necesare pentru infiintare SRL sau SA in sector 6.

Apeland la servicii profesionale castigati timp si aveti garantia ca lucrurile se vor desfasura corespunzator, fiind finalizate in cel mai scurt timp.

De ce sa apelati la noi pentru a va ajuta cu actele pentru infiintare de firma in sector 6

Daca sunteti la inceput de drum este firesc sa nu stiti care sunt primii pasi si cum ar trebui sa incepeti procedurile de intocmire a actelor necesare pentru infiintarea firmei in sectorul 6. O companie specializata in astfel de servicii va poate ajuta cu profesionalism sa finalizati totul in cel mai scurt timp. 

De ce merita sa apelati la serviciile noastre pentru intocmirea actelor necesare pentru deschidere de firma in sector 6:

Echipa noastra este formata numai din experti care stiu ca profesionalismul si calitatea serviciilor pe care le ofera sunt esentiale;
Pe langa intocmirea de acte pentru o firma noua in sector 6, oferim si servicii de consultana juridica, fiscala, comerciala sau financiara;
Avem experienta a peste 14 ani in intocmire acte firma pentru sector 6, dar si in restul Bucurestiului;
Ne place sa solutionam dosarele in cel mai scurt timp si oferim clientilor nostri consultanta pe toata perioada colaborarii;
Oferim preturi avantajoase pentru toate serviciile ce includ realizarea de acte pentru firme oriunde in sectorul 6;
Suntem intotdeauna la curent cu modificarile legislative si tot ceea ce facem, incepand cu intocmire acte necesare pentru deschiderea unei firme in sector 6, se raporteaza la aceasta.

Aveti nevoie de ajutor cu actele pentru infiintarea unei firme?

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru firma dumneavoastra in sectorul 6:

Acte infiintare SRL – gazduire sediul social

Pentru clientii care doresc sa infiinteze un SRL dar nu au sediul social, oferim serviciul de gazduire a sediului social pe cabinet de avocat. In acest caz, la intocmirea dosarului cu acte pentru infiintare SRL in sector 6 vom atasa si dovada dreptului de folosire a spatiului alocat sediului in orice sector din Bucuresti si judetul Ilfov.

Acte necesare infiintare SRL-D in sector 6

Daca vreti sa nu platiti taxele de infiintare pentru societati comerciale si nu veti avea nevoie de mai mult de cinci coduri CAEN, poti opta pentru un SRL-D. Actele necesare infiintare SRL-D in sector 6 sunt aceleasi ca cele pentru un SRL.

Trebuie sa stiti, insa, ca dupa trei ani un SRL-D trebuie sa devina SRL.

Acte necesare pentru infiintare de firma in sector 6 platitoare sau neplatitoare de TVA

Pe langa lista cu acte necesare pentru infiintare firma in sector 6 clientul trebuie sa decida daca vrea sau nu sa fie platitor de TVA. Daca incasarile estimate sunt mai mici de 300.000 lei pe an, se poate opta pentru varianta de neplatitor de TVA. Daca se va depasi acest plafon, firma trece automat la platitoare de TVA.

Acte necesare infiintare SRL la ONRC

Ne vom ocupa cu profesionalism de intocmirea dosarului cu acte necesare pentru infiintare SRL si depunerea lui la ONRC. Vom avea nevoie de urmatoarele:

 • Specimen de semnatura – se poate obtine gratuit de la Registrul Comertului sau contra cost prin notar.
 • Declaratia de asociat – se face la un notar. Daca veti apela la serviciile noastre de intocmire acte necesare infiintare SRL in sector 6, prin intermediu avocatilor nostri va putem oferi gratuit aceasta declaratie;
 • Dovada depunerii capitalului social – 200 lei, suma care poate fi retrasa oricand dupa infiintarea SRL-ului;
 • Codul CAEN – pe care il putem alege noi in functie de tipul activitatii pe care clientul doreste sa o desfasoare.

Daca veti apela la serviciile noastre de intocmire a actelor de infiintare SRL si depunere la ONRC, noi ne vom ocupa de redactarea tuturor actelor necesare, le vom depune la Registrul Comertului. Totodata, vom ridica actele finale. Clientul doar va veni sa le ia de la noi. Redactarea dosarului cu acte pentru infiintare SRL pentru ONRC dureaza 24 de ore, iar depunerea si obtinerea rezolutiei maxim patru zile lucratoare. Prin urmare, intreaga procedura dureaza maximum cinci zile lucratoare.

Aveti nevoie de ajutor cu actele pentru infiintarea unei firme?

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru firma dumneavoastra in sectorul 6:

Acte necesare infiintare firma SA

Daca doriti sa infiintati o Societate pe Actiuni veti avea nevoie de urmatoarele acte
 • Copie dupa actul de identitate al administratorului unic sau al tuturor administratorilor;
 • O copie dupa contractul de spatiu pentru locatia sediului social. Acesta trebuie sa contina datele de identificare a proprietarilor.
 • Actul constitutiv care se poate redacta la noi;
 • Contract de comodat acolo unde este cazul. Si acesta se poate redacta la noi.
 • Dovada sediului social – poate fi un imobil inchiriat, iar contractul de inchiriere trebuie redactat in baza rezervarii de denumire pentru SA eliberata de ONRC in maxim 24 de ore. Daca este o locatie inchiriata de la o persoana juridica va fi necesara si copia dupa titlul de proprietate sau de administrare a imobilului.
 • Adeverinta de la Asociatia de Proprietari acolo unde este cazul – se poate redacta la noi;
 • Declaratiile de Asociat, Asociat Unic si Administrator;
 • Specimenele de semnatura ale administratorului.

Contactati-ne pentru a afla mai multe detalii despre actele necesare pentru infiintarea unei firme in sector 6!

Nu ezitati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie in legatura cu actele necesare pentru infiintarea unui SRL sau SA in sectorul 6. Daca ati hotarat sa demarati actiunea juridica, va putem ajuta cu servicii profesionale si, in maxim 5 zile lucratoare, totul se va finaliza.

Lasati profesionistii sa se ocupe de intocmirea actelor necesare pentru infiintare firma in sector 6 pentru ca astfel castigati timp sibaveti siguranta ca totul se desfasoara in conformitate cu legea.