Mentiuni Registrul Comertului sector 6

Servicii profesioniste pentru persoane juridice

Aveti nevoie de mentiuni la Registrul Comertului pentru compania dumneavoastra? Suntem o firma specializata in oferirea de servicii diverse pentru orice tip de entitate precum SRL, PFA, SA, IF etc. Aceste mentiuni sunt necesare atunci cand apar diferite modificari precum schimbarea sediului social, extinderea obiectului de activitatea sau numirea administratorului si trebuie depuse cereri pentru mentiuni la ONRC.

Apelati la serviciile noastre de mentiuni la Registrul Comertului in orice zona din sectorul 6 va desfasurati activitatea!

De ce sa apelati la noi pentru a depune o cerere pentru mentiuni la ONRC in sectorul 6

Atunci cand aveti deja infiintata o companie de tip SRL, SA sau orice alta entitate este posibil ca pe parcursul timpului sa aveti nevoie de diferite modificari in documentele oficiale. Pentru a face acest lucru, este necesar sa depuneti o cerere pentru mentiuni la ONRC. Acest lucru poate fi rezolvat destul de simplu si usor de catre compania noastra care pastreaza o buna relatie cu aceasta institutie a statului.

Ne ocupam de tot ce inseamna documentatia ce trebuie depusa, iar printre motivele pentru care sa apelati la noi pentru astfel de servicii sunt urmatoarele:

Mentinem o buna legatura cu ONRC si depunem mentiuni in numele clientilor nostri
Oferim servicii de mentiuni la Registrul Comertului, infiintare firma si conceperea de alte acte necesare pentru orice firma din sectorul 6
Ne ocupam cu orice tip de mentiune la Registrul Comertului incepand de la actualizare date de identificare, numire administrator si pana la schimbare sediu social si prelungire data de functionare
Dispunem de o experienta de peste 14 ani de activitate pentru servicii pentru orice tip de companie
Rezolvam in timp util orice dosar necesar pentru infiintarea firmei sau pentru mentiuni la Registrul Comertului
Oferim consultanta specializata in ceea ce priveste orice mentiune necesara a fi depusa la Registrul Comertului in sectorul 6

Aveti nevoie sa inscrieti mentiuni la Registrul Comertului?

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru firma dumneavoastra in sectorul 6:

Ce reprezinta si cu ce se ocupa ONRC – Oficiul National al Registrului Comertului

ONRC sau Oficiul National al Registrului Comertului este o institutie publica ce are personalitate juridica, care indeplineste mai multe functii pentru persoanele juridice sau persoanele fizice care sunt supuse inregistrarii la Registrul Comertului. Astfel, institutia tine in evidenta registrul comertului, poate sa elibereze informari si inscrisuri, arhivari ale inscrisurilor, asistenta pentru persoanele juridice sau fizice, confirmari de inexistenta a unei firme, constatari de iradieri firme etc.

In cazul in care aveti nevoie sa depuneti diferite cereri de mentiuni la Registrul Comertului in sectorul 6, trebuie sa stiti ca exista companii care se ocupa exact de dosarele cerute de aceasta institutie. Firma noastra este specializata in tot ce tine de infiintare firme si de modificarile necesare ce trebuie inscrise in documentele oficiale.

Cum puteti depune o cerere pentru inregistrare mentiuni la ONRC in sector 6

Daca aveti nevoie de ajutor in depunerea cererii pentru inregistrare de mentiuni la ONRC, va putem ajuta in acest sens. Nu mai trebuie sa va ocupati de tot acest proces, iar apeland la serviciile noastre veti sta linistiti, deoarece noi stim tot procesul care trebuie intreprins si care sunt documentele necesare.

ONRC mentiuni persoane fizice – tipuri de solicitari in sectorul 6

Daca sunteti persoana fizica si aveti nevoie sa depuneti mentiuni la ONRC, institutia numeste urmatoarele tipuri de mentiuni care se pot face: alocare identificator unic la nivel european – EUID, corectare erori materiale, suspendare/reluare activitate PFA, II sau IF sau diferite modificari ce tin de aceste entitati.

Tarife mentiuni Registrul Comertului

Aceste servicii de mentiuni la Registrul Comertului dispun de diferite tarife din partea noastra, in functie de tipul de cerere de modificare dorit. De exemplu, pentru autorizarea activitatii tariful perceput este de 210 ron, iar pentru actualizare date identificare asociat este acelasi pret. Pentru a afla mai multe detalii despre toate costurile percepute conform serviciilor oferite, consultati pagina de tarife. Acestea sunt disponibile atat pentru Bucuresti, sectorul 6, cat si pentru alte judete.

Aveti nevoie sa inscrieti mentiuni la Registrul Comertului?

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru firma dumneavoastra in sectorul 6:

ONRC mentiuni persoane juridice – tipuri de solicitari in sectorul 6

Exista mai multe tipuri de mentiuni la ONRC pe care le poate face o persoana juridica, printre care:

Actualizare date de identificare

Daca apar modificari ale datelor de identificare ale fondatorilor companiei, ale actionarilor sau ale administratorilor, atunci este necesar ca acestea sa fie mentionate la ONRC. Termenul pentru acest demers de actualizare dureaza in principiu undeva intre 5-7 zile in sectorul 6 sau in intregul Bucuresti.

Deschidere punct de lucru

Pot exista situatii in care o firma doreste sa isi infiinteze un punct de lucru dupa infiintare. Acest lucru se va mentiona la Registrul Comertului si poate dura 5-7 zile din momentul in care dosarul este complet cu toate documentele.

Extindere obiect de activitate

Un pas important pentru orice companie se refera la extinderea activitatii. Pentru acest lucru te vom ajuta sa demarezi procedurile legale pentru ca acest aspect sa fie mentionat la Registrul Comertului.

Cesiune firma

In cazul in care societatea urmeaza sa fie vanduta sau parti sociale din aceasta, trebuie facute mentiuni la ONRC. Dosarul ce trebuie realizat va cuprinde o serie de documente printre care contract de cesiune, Decizie Asociat Unic, Act Constitutiv Actualizat, Hotararea Adunarii Generale si delegatie.

Schimbare denumire firma

Pot exista situatii in care este necesara schimbarea denumirii firmei ca urmarea a unei cesiuni sau a deciziei asociatilor. Va putem oferi sfaturi pentru acest pas important pentru compania voastra, dar va si putem ajuta cu tot setul de documente ce trebuie inscrise la ONRC.

Prelungire sediu social

Prelungirea sediului social consta intr-un demers ce poate avea implicatii asupra costurilor de administrare, accesul la serviciile conexe sau asupra relatiei cu partenerii si clientii companiei. Va vom ajuta cu tot procesul de mentiune la Registrul Comertului in acest sens.

Pe langa aceste mentiuni la Registrul Comertului mai sunt disponibile si urmatoarele: autorizare activitati la Registrul Comertului, prelungire durata de functionare, obtinere cod EUID, numire administrator, inchidere punct de lucru, radiere obiect de activitate, suspendare si reluare activitate, majorare/reducere de capital social etc. Toate aceste modificari care survin dupa ce compania a fost deja infiintata sunt necesare sa fie mentionate la Registrul Comertului.

Doriti sa depuneti o cerere pentru inscriere de mentiuni la Registrul Comertului? Contactati-ne!

Stim cat de important este sa aveti suficient timp pentru a va ocupa cu buna desfasurare a activitatii propriu-zise a companiei. De aceea firma noastra este pregatita sa va ajute cu tot ce inseamna actele pentru diferite tipuri de inscrieri de mentiuni la Registrul Comertului in sectorul 6. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile oferite sau doriti sa incheiati un contract cu noi pentru o mentiune la ONRC, ne puteti contacta folosind pagina de contact.