Autorizatie firma sector 6

Servicii sigure pentru compania voastra

Pentru ca o companie sa isi poata desfasura activitatea in siguranta, respectand normele impuse de legislatia din Romania, trebuie sa detina autorizatie pentru firma in sectorul 6 sau orice alta zona din tara. Indiferent de ce tip de firma aveti, PFA, SRL sau ONG, aceste acte dovedesc faptul ca in acel spatiu se respecta regulile de igiena, siguranta si calitatea muncii care se aplica in domeniul de activitate respectiv.

Pentru a avea toate actele in regula si a va asigura ca business-ul indeplineste toate conditiile si normele impuse de legile actuale, apelati la serviciile companiei noastre, care are o experienta vasta in obtinerea licentelor si autorizatiilor corespunzatoare. Putem obtine autorizatie pentru firma in sectorul 6 intr-un timp scurt, contactati-ne!

De ce sa apelati la noi pentru obtinerea autorizatie firmei in sector 6

Este important sa va lasati in baza specialistilor in servicii de consultanta juridica, comerciala, fiscala sau financiara atunci cand aveti nevoie de autorizatie pentru firma in sector 6 de la insitutiile abilitate, pentru a nu mai pierde timpul si a economisi bani. Oferim solutiile potrivite pentru ca afacerile sa fie in legalitate, iar antreprenorii sa poata presta servicii in siguranta, fara a exista posibilitatea ca in urma unui control firma sa fie inchisa. De ce ar trebui sa apelati la compania noastra pentru autorizatii pentru firme in sector 6:

Experienta de peste 14 ani in obtinerea avizelor si infiintarea firmelor ne face partenerii potriviti pentru astfel de servicii;
Oferim mai multe tipuri de servicii, precum: infiintare firma, gazduire sediu social, mentiuni Registrul Comertului, obtinere de autorizatie firma in sector 6 sau alte zone din tara;
Rezolvam intr-un timp scurt problemele clientilor si ne concentram sa obtinem autorizatie pentru firma in sector 6 de la institutiile abilitate (Primarie, DSP, DSV, PSI, Mediu etc);
Echipa noastra este formata doar din persoane calificate, pregatite oricand sa rezolve orice tip de dosar;
Apeland la serviciile de obtinere a autorizatiilor pentru compania dumneavoastra veti evita amenzile sau inchiderea firmei;
Oferim consultanta specializata in timpul colaborarii si raspundem prompt la orice intrebare doriti sa ne adresati.

Aveti nevoie de o autorizatie pentru firma dumneavoastra?

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru obtinerea autorizatiilor necesare in sectorul 6:

Tipuri de autorizatie firma in sector 6

Birocratia si statul la cozi va pot creea disconfort si va pot impiedica sa va desfasurati activitatea in timp util. Astfel, pentru a preveni astfel de situatii si a veni in sprijinul clientilor nostri, ne ocupam de intregul parcurs si depunerea tuturor actelor necesare pentru a obtine autorizatie pentru firma in sectorul 6. Fiindca echipa noastra a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe tipuri de firme, stim exact de ce fel de avize aveti nevoie in functie de domeniul in care activitati. Printre cele mai cerute si necesare autorizatii pentru o firma in sector 6 sunt:

Autorizatie de functionare (Primarie)

Prima autorizatie necesara pentru o firma in sectorul 6 este cea de functionare, pe care o puteti obtine de la Primarie. Inainte de a pregati dosarul de depunere a actelor, trebuie sa obtineti de la Primaria de care apartineti certificatul de atestare fiscala.

Dupa acest proces, urmeaza completarea dosarului cu actele juridice ale societatii, contractul de dobandire a spatiului de lucru etc. Echipa noastra va completa fiecare camp atent si corect, pentru a se asigura ca cererea va fi solutionata in cele 30 de zile si dumneavoastra veti putea obtine autorizatie pentru firma in sectorul 6.

Autorizatie AFM (Administratia Fondului pentru mediu)

Persoanele care au afaceri in domenii care au un impact major asupra mediului, trebuie sa obtina autorizatii de mediu pentru a-si putea desfasura activitatea. Acest act este prevazut in Ordinul MMGA 1798/2007, in Anexa nr.1. Astfel, societatile care se ocupa de import, export, productie, reciclare, recuperare, plasare de piata etc, trebuie sa respecte intocmai prevederile Protocolului de la Montreal care vizeaza substantele ce epuizeaza stratul de ozon, la care Romania si-a dat acordul.

Acte necesare infiintare SRL la ONRC

Daca firma dumneavoastra se ocupa de comert, productie sau depozitare de alimente, atunci trebuie sa aveti autorizatie sanitar veterinara inainte de a incepe sa prestati servicii. Institutia de unde se poate obtine acest act este Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Cu ajutorul acesteia veti putea depozita alimente in siguranta, pe o perioada nedeterminata de timp.

Autorizatie ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca)

Antreprenorii trebuie sa se asigure ca le ofera angajatilor conditii de siguranta si securitate atunci cand isi efectueaza munca, astfel incat sa nu apara incidente sau boli in urma acestora. Astfel, acestia trebuie sa obtina de la Inspectoratul Teritorial de Munca o autorizatie care sa ateste faptul ca angajatii nu sunt pusi in pericol la job.

Insa, trebuie sa aveti la cunostinta faptul ca autorizatiile de functionare nu sunt acelasi lucru cu autorizatiile/avizele pe care le obtineti de la primarie sau minister pentru a desfasura anumite activitati, cum sunt cele pentru cafenele, restaurante sau plasarea fortei de munca.

Ce pret are serviciul de autorizatie pentru firma in sectorul 6

Daca doriti sa stiti dinainte cam cat v-ar putea costa serviciile de autorizatie pentru firma in sectorul 6 oferite de compania noastra, intrati pe pagina de tarife a site-ului nostru. Totodata, va mai putem oferi si servicii de gazduire sediu social sau infiintare firma pentru diferite perioade: 6 luni, 1 an, 2 ani sau 3 ani. In acest fel veti scapa de griji si veti beneficia atat de o autorizatie pentru firma in sector 6, cat si de preturi avantajoase.

Aveti nevoie de o autorizatie pentru firma dumneavoastra?

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor pentru obtinerea autorizatiilor necesare in sectorul 6:

Autorizatie DSP (Directia de Sanatate publica)

Siguranta si sanatatea oamenilor este extrem de importanta, iar din acest motiv Directia de Sanatate publica verifica atent fiecare firma nou infiintata, pentru a respecta regulile impuse si a nu pune in pericol viata acestora. Autorizatia DSP este necesara pentru companiile care ofera servicii referitoare la:

 • tratare si distributie a apei potabile,
 • productia de ape minerale si alte ape imbuteliate;
 • fabricarea ghetii pentru consum uman din apa potabila;
 • amenajarea zonelor naturale de imbaiere;
 • asistenţă medicală spitalicească;
 • activitati de asistenta medicala generala;
 • activitati de asistenta medicala specializata;
 • activitati de asistenta stomatologica;
 • activitati ale centrelor de ingrijire medicala;
 • activitati ale centrelor de recuperare psihica si de dezintoxicare, exclusiv spitale;
 • activitati le caminelor de batrani si ale caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure;
 • alte activitati referitoare la santatatea umana, conform reglementarilor legale in vigoare
 • activitati de piercing, tatuare artistica, tatuare cosmetica, implantare dermala.

Solicitati o oferta pentru a obtine autorizatie pentru firma in sectorul 6

Va ganditi sa va infiintati o companie in sectorul 6 si aveti nevoie de autorizatie pentru firma? Compania noastra va poate ajuta rapid cu pregatirea si depunerea dosarului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti desfasura activitatea corespunzator, in cel mai scurt timp posibil. Contactati echipa noastra profesionista in obtinerea autorizatiilor pentru firme, in sectorul 6, pentru informatii suplimentare si oferte de pret!